Menu Sluiten

Educatief bordspel

Tamam heeft een bordspel ontwikkeld, waarmee de impact van etnisch-culturele diversiteit op speelse wijze bespreekbaar wordt gemaakt. Het is een educatief bordspel met kennisvragen, stellingen, opdrachten en kanskaarten.

Wat weten we eigenlijk van elkaars cultuur en godsdienst?  Wat is Divali? Heb je vooroordelen? Hoe voorkom je misverstanden in de communicatie? Hoe kun je cultuurverschillen overbruggen? Al dit soort vragen komen aan de orde.  Bij de kennisvragen staat het juiste antwoord op het kaartje. Het spel wordt al jarenlang met veel succes gebruikt bij opleiding en training van professionals en jongeren. Meestal wordt het spel gespeeld in groepjes van 3 – 6 personen, gedurende ongeveer een uur, waarna een gezamenlijke nabespreking kan plaatsvinden. Hieronder vindt u meer informatie en een bestelformulier. Of download onze folder.

Algemene versie

Deze versie is breed inzetbaar en met name geschikt voor (aankomend) professionals die binnen hun organisatie te maken hebben met diversiteit onder collega’s, klanten of leerlingen. Het spel wordt gespeeld in het onderwijs, de zorg, het welzijnswerk, de hulpverlening, de overheid en ook in het bedrijfsleven. Door onderlinge discussie en uitwisseling worden de spelers zich bewuster van verschillen en overeenkomsten tussen culturen en het belang van interculturele communicatie.

Versie jongeren

Deze versie is bedoeld voor jongeren vanaf ongeveer 12 jaar in het onderwijs, jongerenwerk en de jeugdzorg. Professionele begeleiding van de jongeren is hierbij gewenst.

Kosten

Aantal spellen excl. btw btw incl. btw
1 € 57,75 € 12,13 € 69,88
2 € 88,00 € 18,48 € 106,48
3 € 118,25 € 24,83 € 143,08
4 € 148,50 € 31,19 € 179,69
5 € 178,75 € 37,54 € 216,29

Het bordspel is leverbaar in een doos met een tot vijf spellen. Per spel kunnen 6 personen deelnemen, dus met een set van vijf spellen kan het door maximaal 30 personen tegelijk worden gespeeld. De zwarte speldoos heeft een afmeting van 33 x 24 x 5,5 cm. In de doos worden instructies voor de spelleider meegeleverd. Per spel is er 1 spelbord A3 formaat (gevouwen tot A4), 1 gelamineerde spelregels, 1 doosjes met ongeveer 100 spelkaarten, zes pionnen en een dobbelsteen.

Bestelinformatie

Na bestelling ontvangt u een factuur met betaalgegevens. Na ontvangst van de betaling wordt uw pakket direct verzonden. De verzendkosten zijn in Nederland € 6,95. De artikelen worden op vakkundige manier ingepakt waardoor beschadiging wordt voorkomen. Tamam draagt geen risico van beschadiging en verlies van artikelen tijdens het transport. Door het insturen van het bestelformulier gaat u akkoord met de algemene voorwaarden verkoop producten.

Bestelformulier

    Kies uw versie en het aantal spellen: